13/2/08

La Victòria

LA VICTÒRIA.
De moment es pot dir que el bon temps ens acompanya, que ens divertim, que les excursions són certament admirables i que els excursionistes comencen a gaudir de molt bona forma física, el mèrit de tot plegat són les il.lusions que cadascun dels participants es forja per fer del cap de setmana una ociositat variada i satisfactòria.
Pel diumenge 24 d´aquest mateix mes trescarem per sa talaia d´Alcúdia(445 mts), una excursió de les anomenades fàcils tant pel que fa al recorregut (5-6 hores), com pel que fa a la dificultat(malgrat tot no s´aconsella dur xuquins).
A vegades es pot confondre la gent segons la dificultat de l´excursió i per la qual cosa ens explicarem: fàcil és l´excursió de 5 a 6 hores, sense comptar berenar, dinar, fotos, etc., que es fa per un terreny no gaire abrupte i en la qual hi poden participar totes les persones que gaudeixin d´un estat físic més o menys acceptable; mitjana és aquella altra excursió de 6 a 9 hores que es fa per un terreny força apro-piat per cremar excessos calòrics i que pot fer la gent que no es sol plànyer massa; i difícil és l´excursió del mateix temps que l´anterior i que es fa per un terreny en el qual cal tenir esment, poques presses, sang freda i ganes de compartir la bellesa més salvatge de la Natura, tot i així aquesta és l´excursió on més es vol compartir el companyonatge, la solidaritat i el bon “rotllo”.
Si estàs físicament bé les excursions són un autèntic plaer, si no hi estàs t´aconsellam estar-hi pel teu propi bé, llei de vida i sobretot de salut!
Quan brindam i ens desitjam salut ho fem perquè en el més fons d´hom mateix sabem, sens dubte, que la salut és l´estat ideal per poder afrontar l´existència amb certes garànties de felicitat, la resta ja són figues d´un altre paner, tot i les divergències al respecte!
La sortida serà a les 8 a ca´n Felia i si voleu venir convindria que us hi apuntassiu al telefòn 626.179.299, al correu grupexcursionistacabrit@hotmail.com, a la tenda Sargantana, cantó Nuñez-Dameto, o els dijous al carrer Canonge Barceló, nº 2, de 20 a 21 hores.
Si voleu fer-vos socis o federar-vos ara ja podeu; per més informació als contactes anteriorment esmentats, apa salut a tots!

No hay comentarios: