29/2/08

Puig Tomir

PUIG TOMIR.
Ha arribat l´hora de pujar a un dels terrats de Mallorca, a un d´aquells que sobrepassen els mil metres d´altura i des dels quals les grans extensions de bellesa natural certament enterboleixen la rigidesa de l´ànima humana, sobretot quan les tonalitats característiques de la serra de Tramuntana es barregen amb el blau intens de la mar i el blanc immaculat dels cotons que l´aire del cel empeny cap enlloc i per tot arreu ensems.
Tot plegat és l´emoció que es desprèn d´aquestes excursions que alguna vegada cal fer per entendre de bon de veres el dilema de “Salvem Mallorca”, per entendre que continuar destrossant el bé més preuat que hem heretat és el major error que podem cometre i que cal conservar-lo per no acabar perdent aquesta identitat que ens representa i que jeu convalescent en un llit el matalàs del qual ja fa massa clot.
Tot i ser una excursió que solem fer cada any, ara hi tornarem per si podem trobar un dia força clar i així poder admirar des d´una posició privilegiada una de les panoràmiques més extenses de tota l´Illa.
Aquesta vegada serà el dissabte dia 8 de Març, i la sortida serà a les 8 des del bar s´Abeurador i ja sabeu que si voleu apuntar-vos-hi cal telefonar al 626.179.299, al correu grupexcursionistacabrit@hotmail.com, o a la tenda Sargantana, cantó Nuñez-Dameto, abans del divendres 7.
Aquesta excursió és de dificultat mitjana, i es adient per tothom que enguany hagi trescat amb nosaltres per tot arreu, això vol dir que qui hagi fet s´Arxiduc ben bé pot anar al Tomir.
Vos recordam que si voleu fer-vos sòcies-socis o si voleu federar-vos encara hi sou a temps, com més aviat millor, ja que el preu és per a tot l´any, així podreu gaudir de molt més temps assegurat que si ho feu en els propers mesos.
La setmana passada es publicava, en aquest setmanari, una iniciativa de l´Obra Cultural Balear per tal de col.laborar en el pagament d´una sanció de tres-cents mil euros que ha estat imposada a Acció Cultural del País Valencià per oposar-se al tancament del repetidor de TV3 en aquella contrada, doncs des d´aquestes traces també fem extensible aquest gest de suport a la iniciativa més amunt esmentada.
Que la normalització lingüística a les contrades de la cultura catalana acabi esdevenint algun pic quelcom certament normal!

No hay comentarios: