28/1/08

ES PENYALS D'HONOR.

Una vegada comprovada la bona acceptació, l´ambient i les ganes de trescar que s´esdevenen en aquesta nova embranzida dels Cabrits, i amb les ganes de millorar-les, hem determinat que en les properes excursions disposarem d´un bus per tal de no mobilitzar tants cotxes i així evitar el risc de conduir cansat després de l´esforç realitzat, a més d´aidar a no contaminar més l´ambient que talment ho clama; per la qual cosa convindria que us hi apuntàssiu, com a molt tard, el dijous abans de l´excursió, per així poder tenir una noció de quantes places haurem de llogar.
També us informam que el número de telèfon mòbil que indiquem al final d´aquesta notificació ja és operatiu en tot moment, i que, a partir de Febrer, cada dijous tindrem obert el local social, al carrer Canonge Barceló nº 2, de 8 a 9 del vespre per tot allò que vulgueu.
Bé!, pel dissabte dia 9 de febrer trescarem per Sa Comuna de Bunyola i pujarem als Penyals d´Honor(819 mts), tot plegat a través d´un frondós pinar i un espès boscatge que donen a aquest paratge un aspecte de selva verge, així ho escrivia en Benigne Palos fa vint anys, ja ho veurem!
La dificultat de l´excursió és fàcil, i el temps aproximat de 4 a 5 hores sense comptar berenar, activitats fotogràfiques, dinar i algun denou, ja ens enteneu!
La sortida serà a les 8 des del bar s´Abeurador.
Per apuntar-vos, ja ho sabeu, al telefòn 626.179.299, al correu grupexcursionistacabrit@hotmail.com, a la tenda Sargantana, cantó Nuñez-Dameto, o els dijous al carrer Canonge Barceló, nº 2, de 20 a 21 hores.
Apa doncs, ja ens veurem!

3 comentarios:

Unknown dijo...

Ains! aquest dissabte coincideix amb sa rua. Ja tenim es vestits comprats i no em puc fer enrera. Llàstima idó, un altre setmana serà. Salut i endavant ses atxes!

Unknown dijo...

uep! ara veig que m'he errat. La rua és aquesta setmana i l'excursió la setmana que ve!

laura dijo...

Es primer pic que venia d'excursió amb els cabrits, i un èxit. Molt guapa, bon ambient, anècdotes a voler, i un nivell assequible per "novates" com jo.
Repetiré segur!