19/3/08

Es puig Major

El diumenge 30 de març farem l´excursió al puig Major, la qual posarà fi al programa del primer trimestre.

La idea és comencar al peu del funicular, agafar el camí de´s Binis, tirar cap a sa coma de´s Ribell, fer un pensament al Morro de´n Pelut, si no hi fa vent!, creuar ses cretes fins arribar al Penyal del Migdia i davallar novament cap al camí de´s Binis.

La dificultat d´aquesta excursió és de difícil, però també es pot dir que és relativament difícil, ja que tot plegat depèn de la forma física i de la capacitat d´aventura de cadascú, tot i així sembla ser una bona activitat per posar-se a prova, ja ho veurem!!

Com sempre, que sia diumenge, sortirem de ca´n Felia a les 8 hores, i aquesta vegada es prega puntualitat ja que tenim molt camí i molta excursió per davant.

Per apuntar-s´hi cal, com sempre, telefonar al 626.179.299, passar pel local social al carrer Canonge Barceló 2 el dijous abans, a la tenda Sargantana, cantó Nuñez-Dameto o a Grupexcursionistacabrit@hotmail.com .

Pel proper mes, i més en concret pel dissabte 19, ja us anunciam la Voltera Nocturna, la qual, si no hi ha res de nou, es farà des de Son Macià, però de tot això plegat ja anirem informant-vos-en en pròximes dates.

Per acabar recordar-vos que qui vulgui federar-se o simplement fer-se soci encara hi és a temps, si vol!

Apa!, salut i força.

No hay comentarios: